Peugeot Gelin Arabası Süsleme Modeli

gelin arabası süsleme beyaz antoryum,lilyum ve lisyantus kullanılarak hazırlandı

beyaz gelin araba süsleme sol ayna gelin buketi aranjmanı

2022 yılı beyaz gelin arabası süsleme modelleri

her bütçeye uygun gelin arabası süsleme modelleri

beyaz peugeot gelin arabası süsleme modeli


Peugeot Gelin Arabası Süsleme Modeli

Bu gelin arabası süslememizde beyaz peugeot 2008 kullanarak aranjman hazırladık.Kullanılan düğün aracı süslememizde beyaz antoryum yaprakları,beyaz lisyantus ve beyaz lilyumu kullanarak güzel bir aranjman hazırladık. Aracın sol ve sağ aynalarına beyaz biçme ve buğday başağı kullanılarak gelin buketi tarzında gösterişli buketler hazırlandı.

Arka kısmına araç sahibinin isteğine göre hiç bir şey tasarlanmadı. Bu tür gelin arabası süslemesi modeli seçmek isteyen gelin ve damat için arkaya istenilen taze çiçekler kullanılarak  baş harflerinden oluşan aranjmanlar hazırlabilir. İsterlerse harflerin ortasına kalp aranjmanı yerleştirilebilir.

Ayrıca aracın iç gögüs kısmına camdan gözükecek şekilde beyaz lisyantuslar aracın ön camı boyunca yerleştirildi.

Sizlerde Ankara çukurambar'da bulunan çiçekçimize gelerek birbirinden farklı gelin arabası süslemesi yaptırabilirsiniz.Dilerseniz bulunduğunuz noktaya gelerek aracınızı kısa sürede süsleyebiliriz.

Alışılmışın dışında tül kullanmayarak hazırladığım düğün arabası modellerini sitemizden kontrol edebilir,isterseniz kendi istemiş olduğunuz taze ve canlı çiçekleri kullanarak istediğiniz araç süslemesini yapabiliriz.

Gelin arabası süslemesi dışında aracın tasarımına uygun gelin buketi ve yaka çiçeğini araca uygun olarak kombinleyebiliriz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Nasıl yardımcı olabiliriz?