Honda Düğün Arabası Süsleme Modelleri

 

Lisyantus,kasablanka ve cipso kullanılarak hazırlan gelin arabası süsleme modeli
Siyah honda gelin arabası süsleme
Gelin arabası süsleme arka kısım kalp ve isimler

Gelin çiçeği şeklinde çiçek arabası süsleme modeli

Gelin arabası süsleme modelleri ve gelin çiçeği modeli


Honda Gelin Arabası Süsleme


Bu süslememizde siyah honda civic aracımızı gelin arabası olarak süslüyoruz. 

Kullandığımız taze çiçekleri yazacak olursak aracın ön kısmına beyaz renk seçen gelin ve damadımız için lilyum diğer adıyla kasablanka kullanıldı bunun yanı sıra beyaz lisyantus aralara yoğun gözükmesi için cipso çiçeği eklenerek aracın ön kısmına kadara uzanan bir aranjman tasarlandı.

Siyah aracımızın sağ ve sol aynalarına beyaz lisyantus ve cipso kullanılarak gelin çiçeği boyutlarında buket hazırlandı.

Aracın arka camına gelin ve damadın baş harfleri lisyantus kullanılarak hazırlandı.Harflerin arasına Kırmızı güllerle kalp dizayn edildi. Kalbin çevresine beyaz güller yardımıyla etrafı dolanılarak kırmızı rengin daha belirgin olması sağlandı.

Aracın ön plaka kısmına gelin ve damadın isteği üzerine Evleniyoruz çıkartması yapıştırıldı.Arka plaka kısmına ise Mutluyuz çıkartması yapıştrılarak gelin arabası süsleme işlemimiz tamamlandı.

Aracın ön cam kısmının iç tarafına aracın iç camından görünecek şekilde beyaz lisyantus eklendi.

Çok sorulan bazı sorulara cevap verecek olursak tamamen kullandığımız çiçekler canlı ve taze çiçeklerden gelin arabası süslememizi hazırlıyoruz.

Bunun yanı sıra araç serin ve gölge bir yerde kaldığı takdirde kullanılan çiçek aranjmanları 2-3 gün görüntüsünden hiç bir şey kaybetmeyecektir.

Araç süslemesi yaklaşık olarak 30-60 dk arası sürmektedir. İstenildiği takdirde Ankara'da bulunduğunuz bölgeye gelerek aracınızı evininiz önünde kısa sürede düğüne hazırlayabiliriz.

Gelin arabası süslesinin yanı sıra istenilirse gelin çiçeği ve yaka çiçeği araca uygun olarak kombin oluşturularak sizlere teslim edilir.

Aracınızı süsletmek veya aklınıza takılan soruları bizimle iletişime geçerek daha ayrıntılı bilgiyi telefon üzerinden verebiliriz. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Nasıl yardımcı olabiliriz?