Pembe Beyaz Gelin Arabası Süsleme Modeli


Pembe Beyaz Gelin Arabası Süsleme Modeli

Bu gelin arabası süslemizde;

Aracın ön kısmında gelin ve damadın isteği üzerine pembe renkli ağırlıklı olarak taze çiçekler kullanılarak renkli lisyantuslar (beyaz ve pembe ) kullanıldı. Lisyantusun dışında beyaz ve pembe ortanca ilave edilerek aracın ön kaputuna pampas otlarıyla aranjman hazırlandı.

Aracın sol aynasına pembe papatya buketi sol aynaya beyaz pembe papatya buketi ilave edildi.

Aracın arka kısmına gelin ve damadın baş harfleri beyaz ve pembe renkli biçme yardımıyla yazıldı.İki harfi ayırmak için kırmızı gül ayraç olarak kullanıldı.

Çukurambar'da bulunan çiçekçimize Ankara'nın bir çok noktasına çiçek teslimatı yapmaktayız.Dilerseniz özel günleriniz için hazırlayacak olduğumuz gelin arabası süslememizi dilediğiniz yerde istediğiniz saat aralığında kısa sürede hazırlayabiliriz.

Kişiye özel tasarım yaptırmak isterseniz siz bütçenizi belirleyin biz tasarlayalım. İstediğiniz çiçek aranjmanı fiyat performans olarak en iyi sonucu alacağınız şekilde hazırlanacaktır.

Her türlü araca uygun olarak kişiye özel çiçek tasarım ve gelin çiçeği ve yaka çiçeği konusunda modellerimizi görmek için için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


birbirinden farklı gelin arabası süsleme modelleri ve fiyatları
Diğer beyaz gelin arabası süsleme modelleri








Yorum Gönder

0 Yorumlar

Nasıl yardımcı olabiliriz?